AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
2024. Április

Hírmondó:
AsztrálFény
Ezoterikus Stúdió
» elérhetőségek
» adatvédelmi nyilatkozat



Online Látogatók:

Adminisztrátor (0)

Regisztrált látogató (1)
Böbe

Vendég (4)

Összes regisztrált:
10950



Ajánlott oldalak:
Astrológia Nostra 
Mantra iskola 
Spiritualitás 
Napkapu 
Infosystem 







A hónap száma: 04
04

Minden egyes hónap, a neve melett a számával is jellemezhető.

Ez azt jelenti, hogy a saját számának megfelelő rezgést hordozza és a saját rezgésének megfelelő képességet erősíti az emberekben. Ennek a hatásának erőssége függ attól is, hogy az adott rezgés milyen erősen képviselteti magát az ember születési képletében.



AsztrálFény ezoterikus parapszichológia
» AsztrálFény... «
Légy Üdvözölve Vendég!

Örülök, hogy itt vagy, ezen a szép áprilisi, késő esti órában!
Itt van a tavasz, a Kis Jang évszak. Ragadd meg az alkalmat ebben az évszakban és keresd a megújulást, az új energiák felébresztését, a jövő tervei felé való fordulást, hiszen most ezt segítik a természet erői. Nyitva vannak az Új Élet lehetőségeinek kapui. Fokozatosan, egyre jobban fordulj az égi energiák felé. Bizonyára tapasztaltad már, hogy milyen jó reggel, egy frissítő nyújtózkodás a nyitott ablakon keresztül beáramló friss levegőn. Így energikusabban és nagyobb életerővel kezdheted a napodat. Eljött a felkészülés, az új célok átgondolásának az ideje. Ilyenkor tavasszal az évszak ennek a megfelelője. A léleknek tavasszal, a Kis Jang idején jön el a megerősödés.

Most 19 óra, 47 perc van. Egy szellőztetés, kis friss levegő javítja a közérzetet.

»» ITT bejelentkezhetsz, ha már regisztrálva vagy.

»» ITT pedig regisztrálhatsz, ha úgy gondolod ...

Regisztrációd után, havi hírlevelünkben értesítsünk az újdonságokról, bejelentkezés után pedig hozzáfér- hetsz olyan oldalak tartalmához is, amiket csak regisztrált Tagjainknak teszünk lehetővé.

AsztrálFény Spirituális Ezoterika

AsztrálFény Mágus

AsztrálFény Mágus!

Telepatikus érzékelés!

Próbáld ki...

AsztrálFény Üzenőfal AsztrálFény
Üzenőfal
Itt az üzenőfalon üzenhetsz bárkinek aki látogatja az AsztrálFény oldalakat, megoszthatod vele gondolataidat.

Legutóbbi üzenet:


Patics - AsztrálFény adminisztrátor
2024.01.15. 21:12:44


AsztrálFény
Jóga
"Mint ahogy az ajtót nyitja a hozzá való kulcs, úgy nyitja a megszabadulás kapuját a jóga."

Hjp. III/98.


Mai mese

Varázstilinkó


Szerző:
ismeretlen


Kos hava
Kos

márc. 21-tól
ápr. 19-ig

Mottó:
Én vagyok.
Ismeri a múltat és a jövőt. Csak a jelen az, ami igazán számít. Megzabolázatlan erő hajtja előre, a veszélyről tudomást sem vesz. Ő a gyerek, aki még mindent játéknak tekint, mégis meg kell értenie, hogy korlátok veszik körül. Az élni akarás, a kihívások elfogadása - ezek motiválják a győzelem felé vezető úton. Minden kihívást bátran fogad, a kudarcok nem törik le. A dolgok csak addig érdeklik, amíg azok újak. A türelem és a diplomácia számára ismeretlen fogalmak. Tanácsadója a szabadság, célja a hírnév, ragyogás, dicsfény elérése. Mivel minden energiáját kifelé sugározza, gyakran szenved a magánytól és a belső üresség érzésétől.

>>>bővebben...


Április száma a 4-es. A 4-es szám a pitagoraszi számmisztika szerint a racionalitás, a kézzel fogható dolgok, a kétkezi munka és a konkrét megvalósítások száma. Ebben a hónapban főleg a racionális dolgokkal fogunk foglalkozni. Ez a hónap a konkrét munka jegyében telik. Ebben a hónapban kezdődnek el az első kerti munkák is, ahogy elolvad a hó el lehet kezdeni rendet tenni a kertben is. Valamint kezdődhet a tavaszi nagytakarítás is. Most juthatunk el oda, hogy amit az év elején elkezdtünk megtervezni, az ebben a hónapban már konkrét kézzelfogható formát ölthet. Ebben a hónapban, még annak az embernek is jobb lesz a kézügyessége, és a munkakedve, aki amúgy ügyetlennek, vagy egyszerűen lustának érzi magát. Ebben az időszakban tele leszünk életenergiával és egyértelműen földies anyagias dolgokkal tudunk foglalkozni. Ha házépítésbe, vagy egyéb nagy fizikai munkába szeretnénk kezdeni akkor itt az ideje, hogy nekiálljunk. Ez most nem a nagy elmélkedések és befelé fordulás, hanem a konkrét cselekedetek ideje lesz. Ha eddig haboztunk, most itt az ideje, hogy belevágjunk a dolgokba, akármi legyen is az. Most kell kézbe venni a sorsunkat. Ez az időszak munkakeresésre is kiválóan alkalmas. Ha tanulunk, akkor a racionális tudományokkal kezdjünk, mert azokat, most sokkal inkább kézzelfoghatónak fogjuk érezni. Egy valamire figyeljünk azonban. A sok munka mellett hagyjunk időt pihenésre és kikapcsolódásra is. Mivel energikus és már meleg tavaszias ez a hónap, kedvez a szabadban is űzhető sportoknak, mint a futás, vagy a kerékpározás is.

AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
1 regisztrált
3 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
Függelék

Az előző fejezetekben sok ülésről közöltem szemelvényeket, hogy bemutassam Seth nézeteit néhány témával kapcsolatban. E Függeléket azoknak az olvasóknak a kedvéért iktattam ide, akik teljesebb képet szeretnének kapni az egyes ülésekről, és világosabban szeretnék látni, hogyan is kaptuk a Seth-szövegeket.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu