AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
2024. Október

Hírmondó:
AsztrálFény
Ezoterikus Stúdió
» elérhetőségek
» adatvédelmi nyilatkozat



Online Látogatók:

Adminisztrátor (0)

Regisztrált látogató (0)

Vendég (6)

Összes regisztrált:
11047



Ajánlott oldalak:
Astrológia Nostra 
Mantra iskola 
Spiritualitás 
Napkapu 
Infosystem 







A hónap száma: 10
10

Minden egyes hónap, a neve melett a számával is jellemezhető.

Ez azt jelenti, hogy a saját számának megfelelő rezgést hordozza és a saját rezgésének megfelelő képességet erősíti az emberekben. Ennek a hatásának erőssége függ attól is, hogy az adott rezgés milyen erősen képviselteti magát az ember születési képletében.



AsztrálFény ezoterikus parapszichológia
» AsztrálFény... «
Köszöntelek Kedves Vendég!

Örülök, hogy itt vagy, ezen a szép októberi, éjjeli órában!

Most 01 óra, 49 perc van. Ha már így adódott, hogy nem alszol, javaslom ragadd meg az alkalmat és fogalmazz meg néhány szeretetteljes gondolatot! Az éjjel Yin minőség, ilyenkor többen fogadóképesebbek a szeretetteljes rezgésekre.

»» ITT bejelentkezhetsz, ha már regisztrálva vagy.

»» ITT pedig regisztrálhatsz, ha úgy gondolod ...

Regisztrációd után, havi hírlevelünkben értesítsünk az újdonságokról, bejelentkezés után pedig hozzáfér- hetsz olyan oldalak tartalmához is, amiket csak regisztrált Tagjainknak teszünk lehetővé.

AsztrálFény Spirituális Ezoterika

AsztrálFény Mágus

AsztrálFény Mágus!

Telepatikus érzékelés!

Próbáld ki...

AsztrálFény Üzenőfal AsztrálFény
Üzenőfal
Itt az üzenőfalon üzenhetsz bárkinek aki látogatja az AsztrálFény oldalakat, megoszthatod vele gondolataidat.

Legutóbbi üzenet:


Patics - AsztrálFény adminisztrátor
2024.01.15. 21:12:44


AsztrálFény
Jóga
"Több évezredes tapasztalat és a mai mindennapos tapasztalat bizonyítja, hogy a jóga sok-sok olyan, évek vagy évtizedek óta fennálló ideges, neorotikus panaszt szüntetett meg, ami ellen az orvosságok hatástalanok voltak."

Dely Károly


Mai mese

Aranyvár


Szerző:
ismeretlen szerző


Mérleg hava
Mérleg

szep. 23-tól
okt. 22-ig

Mottó:
Én kiegyensúlyozok.
Örökké szüksége van a harmóniára, törekszik a kiegyenlítésre, és a tagadásra. Békeszerető, hajlik a kompromisszumra. Minden helyzetet több oldalról megvizsgál, ez gyakran megakadályozza abban, hogy végleges döntést, vagy megoldást találjon. Nagyon fontos számára a szépség és az esztétikum, ez művészi hajlamában fejeződik ki. Életében fontos a másokkal való kapcsolat, amelyekben beteljesülést keres.

>>>bővebben...


Október, az év 10. hónapja, ezért a tizes szám által hordozott hatások, képességek fognak intenzívebben érvényesülni ebben az időszakban. Aki ebben a hónapban született, még intenzívebben fogja érezni ezt. Nem árt tudni azonban, hogy minden hatást akkor tudunk a leginkább kiaknázni, ha alkalmazkodunk az éppen aktuális áramlathoz. A Pitagoraszi számmisztika szerint a 10-es szám a beteljesülés, a teljesség száma. Ennél nagyobb számot tulajdonképen már csak egyjegyüre redukálva értékeljük, úgy hogy számításba vesszük, melyik számok összegeként kaptuk azt. A 10-es szám 1-es és 0-ás jegyét összeadva 1-est kapunk, de mint 10-es szám felerősített hatású 1-esként értelmezzük. Az 1-es szám indulás, az új ciklus kezdetének száma. Ebben a hónapban lehetőséget kapunk arra, hogy valóra váltsuk eddigi terveinket. Most maximálisan rajtunk van a hangsúly, mi az amit megtehetünk, illetve meg kell tennünk egy ügy érdekében. Az 1-es szám a kos analógiája, vagyis a cselekvés, a tettek időszaka ez. Itt a lehetőség, hogy megvalósítsuk önmagunkat, de ügyelnünk kell rá, hogy ebben az önmegvalósításban ne tapossunk el másokat. Ha új vállalkozásba akarunk fogni, vagy döntés előtt állunk, akkor ez az időszak kedvező lesz számunkra. Figyeljünk rá, hogy döntéseink lehetőleg mindenki és ne csak saját javunkat szolgálják. Hajlamosak leszünk saját fontosságunkat túlhangsúlyozni, ami szintén konfliktusok forrása lehet. Az 1-es szám rezgése nagy fokú kreativitást és tenniakarást és mozgékonyságot hoz. Ebben a hónapban célszerű elkezdeni azt a nagyobb lélegzetvételű munkát, amit még idén be szeretnénk fejezni.

AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
5 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
MerKaBa meditáció

A MerKaBa egy energia mező, amely a körül létezik, aki a feltétel nélküli szeretet terében van és szintén létezik minden élő körül az egész univerzumban. Amikor a MerKaBa aktivizálódik az adott személy körül akkor teljes védelemben van az adott személy az univerzum szeretete által. A MerKaBa meditáció lehetőséget ad a mély spirituális fejlődésre.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu