AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

911: a fenevad új száma

Erre a kincsre eddig 10573 alkalommal voltak kíváncsiak.


911: A FENEVAD ÚJ SZÁMA

DÁTUM ÉS SZÁMMISZTIKAő

Mi a közös New York államban, Afganisztánban és a World Trade Centerbe elsőként becsapódó repülőgép utasainak számábanő Vagy az amerikai segélyhívó telefonszám, Ramzi Yousef (1993-ban ő irányította a WTC elleni terroristatámadást – a szerk.) neve és a Pentagon közöttő Nyilván sokan és sokáig nem fogják elfelejteni 2001. szeptember 11-ét és ami akkor New Yorkban, illetve Washingtonban történt. De valami más is van a háttérben, valami sokkal ördögibb… A New York-i WTC katasztrófa kapcsán többen felvetették, hogy a dátum a célpontok és az időpontok kiválasztása nem volt véletlen.

Szeptember 11-el összefüggésbe hozható jó néhány esemény, amelyek közül a legjelentősebb, hogy ezen a napon kezdték a Pentagon épületének építését, illetve ez a nap Afganisztánban a nemzeti egység megalakulásának a napja.

De íme néhány esemény időrendi sorrendben:

1609 szeptember 11: Henry Hudson e napon fedezte fel Manhattant.

1922 szeptember 11: a Palesztina feletti brit mandátum kezdete

1941 szeptember 11: e napon kezdődik meg annak az ötszöglető épületnek az építése amely később Pentagon néven az amerikai hadügyminisztérium székháza lesz.

1948 szeptember 11: meghal a pakisztáni iszlám köztársaság alapítója.

1952 szeptember 11: Konrad Adenauer német kancellár ezen a napon írta alá zsidók jóvátételéről szóló megállapodást.

1964 szeptember 11: ettől kezdve Afganisztánban szeptember 11. a nemzeti egység megalakulásának a napja. Mindehhez hozzáfőzhetjük azt, hogy New Yorkban a tőzóltók, a mentők, és a rendőrség hívószáma a 911.

És, hogy mit higgyünkő - azt mindenki saját maga kell eldöntenie, de talán mégsem véletlen, hogy szeptember 11-én történt az egész világot megrendítő esemény, amelynek kapcsán íme jó pár érdekesség a számmisztika világából:

A támadás dátuma szeptember 11, vagyis 9. 11. 9+1+1=11. Szeptember 11. az év 254-ik napja, 2+5+4=11. Szeptember 11. után már csak 111 nap van hátra az évből.

Közismert, hogy az első becsapódó gép az American Airlines 11-es járata volt a fedélzetén 92 fővel, vagyis az utasok számának számjegyeit a 9 és a 2 -t összeadva szintén a 11-es számot kapjuk. Az csak érdekesség lehet, hogy ez a gép egy 110 emeletes épület 90-edik emeletébe csapódott be, amit ha elosztunk 10-el akkor a 9 és a 11-es számokat kapjuk. Hogy a véletlenekkel még se lehessen mindezt magyarázni a második gép 18 perccel az első gép becsapódása után fúródott a második épületbe. A 18 perc számjegyei az 1+8 összesen 9-et adnak. Ezen a gépen összesen 56 fő volt, vagyis 5+6 az 11. Ez a gép 9 óra után 2 perc 54 mp-kor csapódott be vagyis ott a 9-es is és persze a 9+2=11. Míg a másodpercek számjegye ismét a 9-est adja. A déli torony 65 perccel az első becsapódás után omlott össze vagyis 6+5 az 11. Ráadásul ez még csak a kezdet: A Pentagont részben leromboló gép utasainak száma 65, 6+5=11. Noső Azt mondják ez Hihetetlen és mindez csak véletlenő Lássuk hát tovább: New York állam 11.-ként lett az Amerikai Egyesült Államok tagállama, New York City pedig szintén 11 bető. Afganisztán (angolul Afghanistan), The Pentagon, George W. Bush, Mohamed Atta, Ramzi Yousef, a felhőkarcolók (angolul skyscrapers) mind-mind 11 betőből állnak.

Az amerikai segélyhívószám a 911, - amelyről fentebb már szóltunk számainak összege szintén 11. A WTC ikertornyai pont úgy néztek ki egymás mellett, mint két egyes, vagyis 11. Nem túl sok “véletlen” egybeesés ez egy kicsitő

És, hogy mi mindent fognak még kitalálni a dátum és számmisztika hívei, talán hamarosan azt is megtudhatjuk majd. A numerológia, a számok titkos értelmének tudománya, egyébként jól ismeri a 11-es számot. Pozitív értelemben kihívást és stratégiát jelent, ám negatív oldalról árulást, rejtett ellenséget, sok nehézséget és áldozatot a siker elérése előtt.

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-04-11


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 4.7   (3 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - ezoterikus parapszichológia
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés
AsztrálFény - hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
8 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A Föld teremtése

A nagy robbanás, a Kozmosz keletkezése 15 millárd évvel ezelőtt következett be. A csillagászok távcsöveikkel 9 milliárd fényévre látnak el, számítások alapján jött ki visszaszámolva a 15 milliárd év, ami egyezik a szellemi közlésekkel is. Az - ősbukás - kiszakadás az őstisztaságú világrendből, mely csak messziről látszik óriásnak.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu