AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Az Istenhit fejlődése

Erre a kincsre eddig 12662 alkalommal voltak kíváncsiak.


Az Istenhit fejlődése

Az alacsonyabb és magasabb „életkörzetek” összekapcsolódnak egymással, és együtt dolgoznak, egymásra hatással vannak.

 

A Halál dermedtségéből mozgásra, életre ébresztett molekulák az élet elfogadásával feljutnak egy felsőbb törvény hatása alá, ezzel veszítenek sőrőségükből: az ÉLET mindjobban felhígítja őket. Az így élővé tett molekulák oszlás által szaporodnak, s úgy hatványozódnak, hogy 1 életmolekula 100 halálmolekulát is képes megtermékenyíteni. Aztán mindegyik molekula mely életre kelt képes ismét egyenként százat megtermékenyíteni, és így tovább.

Az anyag megtelik áramokkal és ő maga is árammá lesz.

 

A folytonos elfogadtatással magasabbrendő törvényvilág keletkezik, azaz a bontakozó élet oda emelkedik, hatással lesz rá a törvényvilág, melyeken átmegy, és ezzel a fizikai világ készen áll.

 

A testben lévő élet mámorossá teszi a lelket., elfelejti nehéz küzdelmét az anyaggal, míg felemelkedik a fizikai síkra. Bár boldog és örül az életnek, de nem okul eléggé, és engedetlen természetét engedi előretörni. Ezáltal előáll a halál törvénye, mely ismét a minősítési törvénybe szállítja alá a fejletlen szellemet és az anyagokat.

 

Fizikai síkokon azonban nemcsak olyanok vannak testbeöltözve, akik alulról fejlődtek, hanem olyanok is, akik fejletettebbek az egész föld fokozatánál. Ezek részben más világok légköréből buktak és a föld vonzáskörébe kerültek, részben pedig küldetésben vannak itt, hogy szellemi fejlettségük által vezetői, irányítói legyenek a föld szellemeinek és ezek továbbfejlődének. Ezek a szellemek magukkal hozzák az Ö természetüknek megfelelő légkört és rajtuk keresztül összekapcsolódást nyer az emberek világa Isten országával és annak igazságával!

 

(Saját megjegyzés: Itt volt szerepe a második teremtetés szelleminek, akiknek az első teremtés szellemeit kellett volna életre kelteni, fejlődésükben segíteni, de egyharmad részük belebukott az anyagba)

 

Ezek segítségével bontakozni kezd a testbeöltözött szellem érzés és gondolatvilága.

Többé már nem a természetereje az, amitől fél, hogy félelmében engedelmeskedjék, hanem értelmével megsejti az igazságot és a természetet irányító hatalom felé fordul kérelmével. Így születik meg Isten fogalma!

 

Isten kegyelmének törvénye eltörli a bőnt és a bőnre való hajlandóságot, és ezt segíti elő a természettörvény hatása, mely igaziból a fizikai síkon tudja a legjobban kifejteni hatását.

A természettörvény addig lesz hatással a szellemekre, míg azok saját maguk  - beismerve hibáikat és bőneiket – önként, örömmel alá nem vetik magukat a törvény hatásának, s mindaddig boldogtalan lesz, míg –e törvény hatással lesz rá.

Az Igazság törvénye megvilágítja az ember szellemét, meggyógyítja lelkét, áthatja az isteni JÓ és IGAZ eszméjével és a boldogsághoz vezető útra tereli. S ekkor nem kívánja a többé értéktelen, mulandó jót, hanem az örökkévaló JÓ után törekszik, mely mindenfelé áldást áraszt magából. Ez az Igazság Szellemének a munkája.

 

Ismeretlen Internetes forrásból
2005-12-11


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 5   (3 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
1 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A természeti erők meggyengülése

Mivel a földön több a rossz, mint a jó, ezért az elmúlt évezredek alatt elkövetett sok bőn és gonoszság felgyülemlett és hat a világra, és így a világ elindult a lejtőn.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu