AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
-Új AsztrálFény oldal
Kincsesbánya - ezotérikus írások Kincsesbánya
Az AsztrálFény - ezotérikus parapszichológia oldalaihoz
kapcsolódó írások, olvasmányok, kivonatok,
jegyzetek, képek, stb.


Vissza a  témakörhöz

Bőbájosság, rontás, vajákosság

Erre a kincsre eddig 18355 alkalommal voltak kíváncsiak.


Gyakran előfordul, hogy megmagyarázhatatlan dolgok történnek velünk. Van, amikor semmi sem sikerül, a tea vagy kávé kiömlik az abroszra, munkahelyünkön a legegyszerőbb dolgokat sem tudjuk elvégezni, kudarc - kudarc hátán ér bennünket. És az ellenkezője: máskor meg játszi könnyedséggel vesszük az élet legnehezebb, leghúzósabb akadályait. "Meg vagyunk babonázva" jelentjük ki ilyenkor negatív vagy éppen pozitív előjellel. Igaz lenneő! Vizsgáljuk meg a dolgot, de legalább nézzünk néhány példaesetet!

Az elvarázsolt férj esete
Magányos fiatalasszony immár négy esztendeje egyedül neveli lányát. És pontosan ennyi ideje őrlődik, mert nem érti, hogy miért hagyta ott őt az ura, hiszen olyan szépen éltek... A fiatalasszony zokogva meséli, férje négy éve se szó- se beszéd otthagyta. Elváltak, pedig micsoda csodálatos családot alkottak! Most itt a baj, a bánat, árva a ház, lánya apai szeretet nélkül nő fel. Miértő!
Négy esztendő kínzó önmarcangolása után a fiatalasszony végül szakemberhez fordult, egy parapszichológushoz. Többszöri találkozó, analízis után fény derült a bajok eredetére! Nem harmadik asszonyról, és még csak nem is szerelmi elhidegülésről volt szó, valami egészen másról... A magára hagyott teremtés elképedve hallgatja az ítéletet, mely arról szól, hogy ő a hibás! Amikor anyja másodszor is férjhez ment, képtelen volt elfogadni annak új férjét - ahol lehetett, ott ártott neki, és ez a fortyogó győlölet volt az, amely rontásként szállt vissza rá. Van e segítségő Igen, van, azonban csupán egyetlen dolog segíthet, nevezetesen az alapkérdés megoldása, a baj forrásának a megszüntetése. A megbocsáthatatlan bőnök átka mindig visszaszáll okozójára! Bár a jelenség fizikai, netán fiziológiai okait nem ismerjük - létezését azonban nem tagadhatjuk.

A féltékeny anyós esete
Boldog ifjú pár. Az a ritka eset, amikor a fiatalasszony hálás az anyósának, amiért ilyen nagyszerő fiúgyermeket hozott a világra: az ő urát... Az anyai lélek azonban kifürkészhetetlen - az anyós másként érez. Győlöli az életükbe betolakodó teremtést, aki elrabolta tőle fiát, és összeszedi minden erejét, hogy rontást küldjön rá. Keresi azt a nőt, akivel elcsábíttatja gyermekét szerelmétől. A szép fiatalasszony keserves könnyek közepette, egyedül otthon, szerelme méltatlan asszonyra pazarolja életét. Az anyós iszonyatos szenvedések közepette, három hónap múlva meghal. Fia -akiért az egész történt - még csak meg sem látogatja. Menye ápolja, aki még csak nem is sejti a bőnt és a bőnhődést. A férfi élete is megromlik. Hosszú évek telnek el, amíg rájönnek, miért történt mindez. Ha ezt felismerik, leküzdhetik a rontást és szerelmük újból szárba szökkenhet...

Valóban létezik varázslatő
A mágia és a vallás kutatói határozottan állítják: bőbáj és boszorkányság valóban létezik. A parapszichológia, a hipnózis mint tudomány már régóta létezik, és igazolja ezt az állítást. Varázslók és kuruzslók mindenütt voltak. Ma okkal nevezhetjük őket extraszenzibilis egyéneknek, vagy médiumoknak. Esetleg hipnotizőröknek. A lényeg nem az elnevezésükben van. A varázslók (fekete mágusok) hozták a rontást, a kuruzslók, vajákos asszonyok (fehér mágusok) képesek voltak megszabadítani tőle. A mágia a varázslók dolga volt. Egy varázsló a tradíciók szerint halála előtt át kellett hogy adja tudományát valakinek, különben a föld nem fogadta be.

Hogyan leplezzük le a varázslókatő
A varázslók leleplezésére a bőbájosság története számos eszközt ismer. Nagypénteken gyújts meg egy főzfaágat, nyárfaforgácsot. Az is jó, ha egy berkenyeágat tartasz a kezedben a húsvéti istentisztelet alatt. A gonosz személy ezt megérzi, és jelentkezni fog nálad. A varázsló hatalmát a legkülönbözőbb módon gyakorolja a földi halandók felett. Van, akinek egy pillantása is elég - ölni tud a tekintetével - tartja a mondás. Van, aki segédeszközöket használ. Átokport, amelyet a széllel bocsát útjára. Alkalmas az átok továbbítására a kiszemelt személy lábnyoma alól kikapart föld is. Mások a varázsitalt részesítik előnyben. Ez utóbbinak könyvtárnyi irodalma van, s az alkalmazás napjainkban már komoly vegyészeti ismereteket igényel. Sokan bizonyos tárgyak megbabonázását, a ráolvasást részesítik előnyben. Vannak, akik ezt másként - magnetizálásnak nevezik.

Miként védekezzünkő
A varázslat elleni küzdelemnek megvannak a hagyományos eszközei, hagyma, fokhagyma, borostyán, tömjén, fejkendőre hímzett kereszt, megbabonázott és harisnyába dugott pénzérme, ruhába tőzött, fej nélküli varrótő, stb... A középkori szerzetesek vastag fóliánsba győjtötték ennek a titokzatos tudománynak, a bőbájosságnak a mesterségbeli fogásait. Egy dologban bizonyosan egyetértettek, az erősebbik nem a legvédtelenebb a külső mágikus ráhatásokkal szemben. A gyengébbik nem indítékai között előkelő helyet foglalt el az elvakító szenvedély, a szerelem. A férfiakra ható bőbájosságnak több fokozata van. Az első az árnyékolás, amikor tulajdonképpen gátolják, hogy egy férfi bármilyen kapcsolatot építsen ki. A célirányos átok egy személyre irányul. Ebben az esetben gyakran igénybe veszik a vajákosság segédeszközeit, a bájitalt, megigézést, energiaátadást, gondolatátvitelt. Gyakori a győlöletébresztés a házastársak között. A rontás okozhat nemi tehetetlenséget, tudományos, latin szóval impotenciát. A varázslattal és bőbájossággal előidézett nemi gondok hagyományos orvosi úton kúrálhatatlanok.

Az erotika rabságában
A nemi csábításnak megszámlálhatatlan változata létezik. Van, amikor házastársi kapcsolatok mennek tönkre, máskor hihetetlen szexuális vágyak ébrednek, s velük párhuzamosan megnövekszik a teljesítőképesség is - minden külső, fizikális vagy kemikáliás ráhatás nélkül. A szerelmi varázslásnak három típusát ismerjük: a sugalmazást, az okkultista cselekvést, és az izgató szereket. Az antik rómaiak szentül hitték, hogyha denevér véréből egy cseppet a kiválasztott asszony párnája alá rejtenek, leküzdhetetlen szexuális vágy ébred a testében. Egy szlovák babona szerint elég egy megbabonázott orchideát végighúzni szerelmed teste felett, hogy örökre elnyerjed hőségét. Egy különös - és a dologhoz látszólag nem kapcsolódó tudományág, az asztrológia óriási segítségére van a szerelmeseknek. Feltalálták a szerelmi talizmánt. Vénusz fémjéből, a rézből öntötték. Kerek formája volt, s az istennő jegyeit vésték rá, azt a napot és az órát, amit ennek a bolygónak szenteltek, vagyis a pénteket, ha egybe esett a hónap huszadik napjával. A talizmánt egy kis zsákban a nyakukban hordozták, mint védelmet a gonosz rontással, szerelmi csábítással szemben.

Ismeretlen Internetes forrásból
2004-01-18


Ennek az írásnak a tetszési indexe: 4.8   (10 értékelés alapján)
Kérlek értékeld ezt az írást , klikkelj az értékelésednek megfelelő csilllagra,
majd a mehet gombra... köszönöm!

  

Vissza a  témakörhöz


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - Ezoterikus Stúdió
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
9 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A kreatívitás

Tehát a karma nem sorsszerő, nem előre elrendelt, hanem saját képességünket jelenti, azt, hogy alakíthatjuk és megváltoztathatjuk sorsunkat. Kreatív, mivel magunk határozhatjuk meg, hogy hogyan és miként cselekszünk. Mi magunk idézhetjük elő a változást, a jövő a saját kezünkben van, a saját szívünk dönt felőle.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu