AsztrálFény nyitóoldal
hirdetés
Kos Bika Ikrek
Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas
Bak Vízöntő HalakAsztrológiai olvasnivalók


Vallanak a csillagok
Új diagnosztikai módszer
az asztrológiában
  A rák korunk egyik legfélelmetesebb betegsége. Az orvosi asztrológia mégis ugyanúgy a sötétben tapogatózik e kór felderítésében, mint az orvostudomány. A feltárást mindkét területen megnehezíti a daganatos betegségek sokfélesége. Mivel nem vagyok orvos, a medicina problémáival nem tudok és nem is akarok foglalkozni. Az asztrológiai szakirodalomban - bár azt elég alaposan tanulmányoztam - nem találtam megnyugtató módszert e betegség felismerésére. Mit tehet ilyenkor egy asztrológus, aki komolyan veszi tudományát és képtelen belenyugodni, hogy az bizonyos esetekben szinte tehetetlennek bizonyul?
A legkézenfekvőbb módot választottam, kutatni kezdtem.
  >>> bővebben...
Asztrológiai világkorszakok
I.


  Bizonyára mindnyájan hallottak a New Age - mozgalomról, vagyis az "Új Korszak"-ról, s hogy agy a harmadik évezred hajnalán beléptünk a Vízöntő asztrológiai világkorszakba. Nem véletlen az állatövi jegyekkel való hasonlóság, bizony ez a fajta beosztás is a Zodiákussal van kapcsolatban. A Kos jegy 0° -át nevezik az asztrológiában Tavaszpontnak. Ez a pont a 12 állatövi csillagképben 25.868 év alatt járja be útját. Vagyis kb. 2.500 év kell ahhoz, hogy egy csillagképen keresztülutazzon - ezt az időszakot nevezzük világkorszaknak. Azóta, hogy az ember benépesítette a Földet, hét ilyen korszakot tudunk megkülönböztetni. Pontosan nem lehet meghatározni az egyes korszakok végét, s az újak kezdetét, így az időmegjelölések csak viszonylagosak.
  >>> bővebben...
Asztrológiai világkorszakok
II.


  A csillagászati év kezdete a tavaszi napéjegyenloség (március 21.), ezzel indul az új ciklus, az állatöv KOS jegyével. A Nap évrol évre a tavaszi napéjegyenloség idején nem ugyanazon a ponton áll, mint az elozo évben. Ennek oka a földtengely elmozdulása. A tavaszpont tehát lassan végigvándorol az ekleptika (a Nap látszólagos pályája a Földrol nézve) körén, mégpedig az állatövi jegyek sorrendjével ellentétes irányban, hátrafelé. Ez a precesszió jelensége.
  >>> bővebben...

 


AsztrálFény
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on! Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel.

AsztrálFény
AsztrálFény - ezoterikus parapszichológia
Ügyfélszolgálat, e-mail:info@asztralfeny.hu, telefon: 06-30 820-1008
© 1998 - Minden jog fenntartva!

Az AsztrálFény oldalak az Internet Explorer böngészőre vannak optimalizálva.

hirdetés
Tarot - spirituális válaszok


 
AsztrálFény nyitó oldal AsztrálFény nyitó oldal

 

Kedves Vendég!

Még nem vagy bejelentkezve.
»»
Bejelentkezés
««

Ha még nem vagy regisztrálva:
»»
Regisztráció
««

Jelenleg rajtad kívül
7 vendég
nézegeti az
AsztrálFény
oldalakat

 
Fent vagyunk a Facebook-on is!
Ha tetszik ez az oldal, oszd meg az ismerőseiddel a Facebook-on!
Ha tetszik ez az oldal
ajáld másoknak is ...

 
A teremtés napszámosai

Manók, tündérek, sellők. ők a mesék, mítoszok, mondák gyakori résztvevői, hol pozitív, hol negatív szerepkörrel. de hogy kerülnek a szellemtudomány "asztalára"ő Nem csak az ember játékos képzeletének antropomorfizált végtermékeiő Hiszen ki látott már közülük egyet iső - kérdezhetné az egyszerő ember.
 
 
Partnerprogram

  Pénz...
   Pénz...
    Pénz...
Partner program
Legyen a
partnerünk!

Keressen pénzt,
a mi segítségünkel!
»klikk...«
info@asztralfeny.hu